Nicolas Cage

Actorul Nicolas Cage – premiat la Festivalul Internaţional de Film Transilvania 2019

Lifestyle

Celebrul actor american Nicolas Cage a primit, sâmbătă, pe scena TIFF, de la Cluj-Napoca, Trofeul Transilvania. Actorul a primit acest trofeu ca recunoaştere a contribuţiei sale pe care a adus-o cinematografiei mondiale.

Actorul a ţinut un discurs în care le-a mulţumit organizatorilor amintind faptul că a filmat de două ori în România, pentru două filme şi, a promis că va reveni pentru a filma un nou film.

„Prieteni din Transilvania, vă mulţumesc! Sunt foarte fericit să mă întorc aici. Ştiţi că am făcut două filme aici „The Dying of the Light”, în regia lui Paul Schrader şi „Ghost rider, spirit of vengeance”, regizat de Mark Neveldine şi Brian Taylor. Amândouă experienţele au fost minunate, sunt mândru de aceste două filme şi de aceea mi-am dorit să mă întorc. Întotdeauna am crezut cu tărie că fiecare loc are spiritul lui.

Şi aici, în România, am simţit un spirit foarte bun, care m-a influenţat în mod benefic în munca mea. Fie că e vorba de efectul ţării voastre asupra imaginaţiei mele, mulţumită lui Bram Stoker şi fireşte a istoriei lui Vlad Ţepeş ori a experienţei de a petrece o noapte în Castelul lui Dracula, în impetuoşii Munţi Carpaţi, sunt pe deplin inspirat aici şi sper să fac încă un alt film cu voi”, a spus pe scenă Nicolas Cage.

Actorul a mulţumit pentru premiu şi a mărturisit că, după ce va ajunge acasă, îl va lăsa lângă pat, ca să-i amintească de Transilvania.
„Îmi place foarte mult cum sună aceste două cuvinte: Transylvania Trophy.

Am să pun acest trofeu lângă pat şi la 3 noaptea, când am să mă simt singur, am să mă gândesc la prietenii mei de aici din Transilvania şi de asemenea am să mă gândesc la copiii nopţii, la lupi şi la lilieci şi atunci inima mea se va încălzi. Oricum, gata cu vorbele, acţiunea vorbeşte mai tare decât vorbele!”, a spus Cage, în aplauzele publicului.

De-a lungul carierei sale, Nicolas Cage a obţinut numeroase premii printre care premiul Oscar pentru rolul din „Leaving Las Vegas” (1995) şi a fost nominalizat pentru interpretarea din „Adaptation” (2002).

Între filmele în care a jucat se numără producţii precum „Moonstruck”, „Con Air”, „City of Angels”, „Ghost Rider: Demonul răzbunării 3D/ Ghost Rider: Spirit of Vengeance 3D” şi „The Runner”. De asemenea, este protagonistul filmelor din franciza „National Treasure”.
Festivalul Internaţional de Film Transilvania 2019 se desfășoară până pe 9 iunie .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *