Căști wireless – Louis Vuitton

Lifestyle

Casa de modă Louis Vuitton va lansa anul acesta căști wireless, precum celebrele AirPods de la Apple, inscripționate cu logo-ul brandului. Pentru a avea si calitatea asteptată, Vuitton colaborează cu Master& Dinamics, din New York.

Master & Dynamics este o companie americană specializată în dispozitive audio. În catalogul lor găsim un minunat speaker wireless, o colecție de capsule în colaborare cu Leica și unele dintre cele mai bune căști de pe piață, MW07.

Căștile wireless sunt dotate cu difuzoare de 10mm în diametru, cu membrană din Beriliu si oferă pana la 3 ore si jumatate de ascultare continuă.

Pot fi cumpărate și într-o versiune de lux, semnată de Louis Vuitton, la un preț de 1000 de dolari. Brandul francez își face debutul în lumea audio cu căștile Horizon, inspirate de universul Maison și disponibile în 4 culori diferite: roșu, alb, negru, sau galben cu dungi LV galbene și albastre .

Identice în calitate si design cu căștile Master & Dynamic’s existing MW07, noile căști wireless lansate în premieră sub brandul Louis Vuitton se adresează unui public țintă, dat fiind pretul lor vânzare. Diferenta de pret între cele produse sub brandul Master Dynamic si Louis Vuitton, e de aproape 600 de dolari. Căștile MD costând sub 300de dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *