papa

Papa Francisc- așteptat astăzi în Abu Dhabi

Social

Călătoria de trei zile a Papei în leagănul Islamului pentru a participa la Întâlnirea interreligioasă privind „Fraternitatea umană”, alături de alți 700 de lideri de diferite religii.

Papa Francisc pleacă astăzi în călătoria sa de trei zile în Emiratele Arabe Unite, a douăzeci și șaptea din pontificatul său. În Abu Dhabi, capitala țării, unde va rămâne până marți. Papa Francisc , primul Pontif care vizitează Peninsula Arabă – leagănul Islamului – va participa mâine la Întâlnirea interreligioasă a “Fraternității umane” împreună cu alți 700 de lideri de diferite religii, prtintre care și marele imam, Ahmad Al-Tayyeb.

Marți, se va întâlni cu comunitatea catolică locală, formată în principal din muncitori imigranți din Filipine și India, unde sunt asteptați peste 135 de mii de credincioși, pe Zayed Sports City.

Astăzi, Papa va pleca la orele 13.00, de la Roma-Fiumicino, după obișnuita rugăciune “Angelus”de la prânz din Piața San Pietro, și va ateriza pe aeroportul prezidențial din Abu Dhabi la ora locală 22.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *