moschino

Colecția Moschino – Anul Nou Chinezesc 2019

Lifestyle

Casa de modă Moschino, în colaborare cu Warner Bros, lansează o nouă colecție – ediție limitată, creată pentru Anul Nou Chinezesc 2019.

Evenimentul care se înscrie în “Monte Napoleone District Chinese New Year” include shopping -ul din colecția specială (cu stil personalizat), photbooth, astrologie, muzică și mâncare. Toate în tema “anul porcului”, semnul zodiacal din 2019, în calendarul chinezesc.

Noul An Chinezesc 2019 care începe pe 5 februarie, este anul porcului. Pentru această ocazie, Moschino, care întotdeauna a atras, interpretat și transformat, lansează în parteneriat cu Warner Bros, colecția ediției limitate a Anului Nou Chinezesc. Colecția cuprinde îmbrăcăminte și accesorii cu adevărat iconice, cu personajele de neuitat, Porky Pig și Petunia Pig, din Looney Tunes.

Evenimentul va fi marcat, sâmbătă, 9 februarie: de la 15.30 la 19.30 în spațiile magazinului Moschino din Milano, cu colaborarea personalului editorial al revisteai “iO Donna”.

Totul, desigur, dedicat temei Anului Nou Chinezesc. Stiliștii vor fi la dispoziția oaspeților pentru a combina hainele colectiei speciale și, pentru a imortaliza momentele tematice. Și apoi, bineînțeles, astrologia. Artista Sabrina Stefanini va realiza portrete personalizate, combinând caracteristicile feței și simbolurilor zodiacale datorită creativității sale. Muzica DJ-ului Hiroko Meister și cateringul de Sartoria del Gusto vor fi acompaniamentul perfect.

Colecția Moschino, ediție limitată, Anul Nou Chinezesc 2019, este disponibilă online, în magazinele principale ale mărcii din Milano, Roma, Londra, Paris, New York și Los Angeles și, în cele mai prestigioase magazine ale mai multor branduri din lume. Colecția cuprinde: tricouri, hanorace, bluze, cămăși și geci de blugi, huse pentru iPhone și rucsace, toate având aplicate personajele Porky Pig și Petunia Pig.

Tagged

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *