pokeon

Compania Pokemon – burse pentru studenții de la Royal College of Arts

Social

Compania Pokemon, înființată în 1998, a stabilit un dialog concret cu Royal College of Arts, finanțând anual două burse de studii, cu scopul de a sprijini „crearea și explorarea artei și designului inovator”.

Proiectul este susținut puternic atât de CEO-ul companiei, Tsunekazu Ishihara, cât și de directorul școlii de comunicare RCA, Rathna Ramanathan, care văd un mare potențial în această colaborare, ce va permite studenților să își asume riscuri, să experimenteze și să exploreze posibilități necunoscute.

De fapt, compania Pokémon nu s-a limitat, de-a lungul anilor, doar la producerea de cărți de joc, a făcut și filme, seriale de televiziune, jocuri video și speră să nu se oprească, în numele inovației continue.

Primii doi beneficiari ai burselor de studiu, Jesse Cahn-Thompson și Amir Afshar care, sunt foarte entuziasmați de această oportunitate rară, ambii fiind interesați de relația dintre spațiul fizic și spațiul digital.

Bursele nu au fost acodate întâmplător, Cahn-Thompson face parte din programul „Information Experience Design”, în care analizează inteligența artificială și experiențele senzoriale alternative, în timp ce Afshar integrează tehnologia realității virtuale în domeniul arhitecturii în cursul „Innovation Design Engineering”.

Studenții selectați vor fi scutiți de taxe, pentru ultimul an de studiu, iar călătoria lor în studiourile Pokémon din Japonia va fi finanțată de companie.

Tagged

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *