Corul de Copii Radio și Corul de Copii al Radiodifuziunii Bulgare, recital în premieră

Lifestyle

Primăvara aduce în atenție un eveniment cultural de excepție, desfășurat în premieră și găzduit de Sala Radio: concert al Corului de Copii Radio, alături de care vor urca pe scenă și micuții din Corul de Copii al Radiodifuziunii Bulgare.
Dedicat excelenței corale, evenimentul va avea loc joi, 29 februarie a.c., începând cu ora 19.00 și se înscrie în seria colaborărilor internaționale desfășurate între Radio România și Radiodifuziunea Bulgară.

Repertoriu abordat va fi unul extrem de variat, ansamblul invitat de la Sofia urmând să interpreteze piese semnate de compozitori bulgari, dar și o lucrare de Franz Schubert, un tango de Astor Piazzolla, un aranjament după Bohemian Rhapsody – Freddie Mercury și un cântec tradițional japonez, semnat de compozitorul Hideo Kobayashi.
Corul de Copii Radio a pregătit pentru acest eveniment lucrări de Pablo Casals, Frode Fjellheim, Karl Jenkins, Serge Folie, John Rutter, Marcos Leite, Javier Busto, Sabin Păutza, Dan Buciu și Anton Zeman.

Biletele se pot achiziționa de la casa de bilete a Sălii Radio (tel. 021 314.68.00). Pentru programul casei de bilete, vă rugăm să consultați site-ul oficial www.orchestreradio.ro – secțiunea Bilete. Biletele sunt disponibile și în sistem online – pe entertix.ro și myticket.ro – şi în librăriile Cărtureşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *