cr7

CR7 – noua colecție de încălțăminte și accesorii

Lifestyle

Brandul CR7, introduce accesorii din piele, fabricate în Portugalia.
Cristiano Ronaldo revine în lumina reflectoarelor de modă. Noua colecție de de încălțăminte și accesorii semnată de campionul portughez de fotbal, Cristiano Ronaldo, pentru brandul său CR7, a fost prezentată ieri, în timpul unei petreceri exclusive, la “Terrazza Martini” din Milano.

Noua linie de încălțăminte va fi extrem de diversificată, variind de la designul mai formal al încălțămintei clasice pentru barbati, până la un desing mai elegant și versatil. Elementele cheie sunt stilul și eleganța, în perfectă coerență cu personalitatea campionului portughez.

Colecția pentru primăvară-vară 2019, include un model de pantofi clasic Oxford din piele neagră și, un altul din piele de culoare albastră, care se poartă împreună cu o serie de accesorii, printre care o curea, (și ea tot din piele) , pe a cărui cataramă se află sigla de marcă a fotbalistului, un portofel și o geantă – din piele naturală.

Ronaldo și-a lansat brandul la sfârșitul anului 2015 și nu a pierdut ocazia de a aminti modul în care, fiecare articol din colecție „se face cu materiale portugheze de către o echipă de artizani de cel mai înalt nivel”.

Tagged

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *