bugatti-ronaldo

Cristiano Ronaldo și pasiunea pentru mașini

Actualitate Sport

Cristiano Ronaldo, fenomenul portughez al lui Juventus ar fi devenit proprietarul modelului de lux Bugatti La Voiture Noire, prezentat de binecunoscutul brand francez la Salonul de la Geneva.

Cristiano Ronaldo ar fi cumpărat cea mai scumpă maşină din lume – Bugatti La Voiture Noire cu 11 milioane de euro, scrie dailymail.co.uk.

Ronaldo este un mare colecționar de mașini de lux, pasionat de motoare. Nu se știe exact câte mașini sunt în posesia sa, dar în garajul său există cel puțin 20 de modele printre care: Porsche, Ferrari, Maserati și Bugatti.

Portughezul a fost imaginea faimoasei firme Bugatti și a promovat modelul Chiron într-o campanie publicitară.

Bugatti La Voiture Noire a fost lansată cu ocazia împlinirii a 110 ani de existenţă a constructorului, ca un omagiu adus modelului Type 57SCs Atlantic, din anii ’30. Maşina, care costă 11 milioane de euro, a fost prezentată la Salonul de la Geneva.

„Istoria noastră nu este doar un privilegiu, ci și o mare responsabilitate. Noi proiectăm viteza, tehnologia, estetica și luxul într-o nouă eră” sunt cuvintele lui Stephan Winkelmann, președintele Bugatti.

Bugatti „La Voiture Noire” este o bijuterie pe patru roţi. Coupeul cu finsaje perfecte are transmisie automată, cu şapte trepte şi ajunge de la 0 la 100 de kilometri pe oră în doar 2,4 secunde. Viteza maximă pe care o poate atinge este de 400 de kilometri pe oră. Fiecare componentă a autoturismului a fost produsă manual, iar cea mai scumpă maşină din istorie este construită integral din fibră de carbon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *