dolce gabbana

DOLCE & GABBANA – Milano Fashion Week 2019

Lifestyle

Pe podiumurile de modă de la Milano Fashion Week 2019, Dolce & Gabbana a prezentat de rochii de mireasă, care sunt un omagiu adus frumuseții actriței Audrey Hepburn.

Colecția de toamnă-iarnă 2019-2020 a cuplului italian de designeri,Domenico Dolce și Stefano Gabbana, este caracterizată de eleganță pură, puternică, capabilă să se joace cu contrastele cele mai îndrăznețe, ca mai apoi să revină la clasicul negru.

O eleganță pusă în evidență pe podium de Dolce & Gabbana care și-a pus eticheta pe o serie de rochii de mireasă, care sunt un omagiu adus tradiției italiene.

Dantela, deși întotdeauna protagonistă, lăsă de data aceasta spațiu pentru tul și volumele sale, ca o balerină într-un vals alb care trezește visurile cele mai romantice.

Modelele, mențin un fir comun între liniile clasice de la voalurile lungi cu margine de dantelă și frumusețea naturală a look-ului , care sunt cu siguranță, mici opere de artă în sine.

Nu lipsesc nici cele mai romantice rochii de prințesă, cu talie înaltă și foarte strânsă pentru a evidenția și mai mult rochia maxi din tul, și nici rochiile scurte, care dau frumusețea acestei colecții.

La modelele scurte, găsim stilul iconic Dolce & Gabbana cu un triumf de dantelă, mâneci de trei sferturi și o fustă balon care ne reîntoarce la atmosfera frumoasei Sicilia, în timp ce modelul simplu, cu linii curate și fusta în stil ballerină reprezintă esența eleganței,un adevărat omagiu adus actriței Audrey Hepburn.

În colecția de toamnă-iarnă 2019/20, totul este perfect, tăiat, cusut, și brodat în artă, de către mâna experților croitori ai brandului.

Ideea este de a „descoperi eleganța zilelor noastre. Sunt toate țesături noi, proporții noi”, explică Stefano Gabbana.

„Eleganța făcută manual” sunt cuvintele cheie pentru următoarea colecție toamna- iarnă. În fond, poate lucrul cel mai plăcut de a trăi în era digitală, este să te întorci să faci lucrurile de mână.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *