Eros Ramzzotti – peste 90 de spectacole în tureneul „Vita ce ne’è world tour”

Lifestyle

Renumitul artist Italian, Eros Ramazzotti, va susține peste 90 de spectacole în turneul internațional „Vita ce ne’è world tour”. Acesta va fi invitat de onoare la Festivalul de la Sanremo 2019.

Cu încă 6 noi spectacole din în Italia și unul în Ljubljana (Slovenia), sunt mai mult de 90 de spectacole mondiale ale turneului „Vita ce n’è World Tour” al lui Eros Ramazzotti, care este așteptat sâmbătă, 9 februarie, la Sanremo, pentru marea finală a Festivalului, împreună cu Luis Fonsi , interpretul – Despasito, cu care va cânta în duet, piesa „Per le strade una canzone”, aflată pe noul său album,”Vita ce ne’è world tour”, lansat de casa de discuri,Polydor, pe 23 noiembrie în 100 de țări, în italiană și spaniolă.

Turneul produs de Radiorama și organizat de Vertigo, companie a grupului internațional CTS Eventim, va începe pe 17 februarie la München, cu un spectacol la care s-au vândut deja toate bilele,la fel ca și pentru cele din: 22 februarie de la Luxemburg, 2 martie de la Torino , 8 și 9 martie de la Milano, 16 martie la Roma și 13 aprilie la Mannheim.

Turenul va continua în peste 30 de țări din Europa, Rusia, America de Nord și de Sud, în: New York, Los Angeles, Miami, Chicago, Toronto, Mexico City, Buenos Aires, Rio de Janeiro, Sao Paolo, Santiago de Chile și multe altele, pentru care au fost deja vândute peste 300 de mii de bilete .

Ramazzotti va fi însoțit, ca întotdeauna, de muzicieni excepționali: regizorul muzical Luca Scarpa la pian, Giovanni Boscariol la clape, Paolo Costa la bas, Giorgio Secco la chitară și, cei trei artiști internaționali, Corey Sanchez (chitară), Eric Moore (tobe) și Scott Paddock (saxofon), un american renumit pentru influențele sale de jazz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *