cristiano ronaldo

Urări speciale de la Juventus de ziua lui Ronaldo

Sport Actualitate

Fotbalistul portughez împlineste astăzi 34 de ani și echipa a ținut să-l omagieze pe site-ului său official.

De 5 ori Balonul de Aur- Cristiano Ronaldo, împlinește astăzi 34 de ani, iar noua sa famile a echipei “bianconera”a decis să-l omagieze printr-un mesaj special, postat pe site-ul oficial al clubului de fotbal Juventus Torino. Multe mesaje au venit pe rețelele sociale pentru campionul portughez de la Juventus, sosit în vară de la Real Madrid, dar mesajul clubului pentru jucător este deosebit de special: „Cristiano este Cristiano, nu trebuie folosite alte adjective pentru a-l descrie: ar trbui inventate”.

Mesajul de la JUVE – „Astăzi este ziua de naștere a lui Cristiano Ronaldo, o zi de naștere pe care noi toți o sărbătorim, având încă în imagine cele două perle marcate împotriva Parmei, sâmbăta trecută în campionat.
Două goluri care îl lansează în fruntea clasamentului marcatorilor, în primul an de Serie A. Goluri care, se adaugă celorlalte jocuri importante, pe care ni le-a oferit până acum, care îl proiectează în “Olympul” fotbalului nostru cu numere amețitoare.

Două statistici dintre toate: CR7 a marcat în poarta celor 13 echipe cu care s-a confruntat din 19 și, a înscris de șase ori în ultimele cinci meciuri de campionat. Să nu mai vorbim de antetul, pe care l-a oferit lui Juve- primul trofeu al sezonului, cu aproape o lună în urmă, în Gedda.
„Cristiano este Cristiano, nu trebuie folosite alte adjective pentru a-l descrie: ar trebui inventate. Tot ceea ce putem face, este să-l ovaționăm, cu toți fanii “bianconeri” în picioare și să-i dorim o aniversare fericită! „

Tagged

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *