Forbes Kids Festival

Forbes Kids Festival 2019

Social

Revista Forbes KIDS organizează, în această vară, a doua ediție a celui mai important festival dedicat copiilor: Forbes Kids Festival – Pași către viitor!

Spectacole inedite, activități creative și educative, sport, dans și multă voie bună vor fi la Festivalul Forbes Kids care se va desfășura pe pajiștea verde și generoasă din Parc Mogoșoaia, sâmbătă, 6 iulie între 10:00-20:00.
Festivalul este construit în jurul unui concept unic, axat pe meserii.

Astfel, pe parcursul întregului eveniment, copiii – mai mari sau mai mici – vor avea ocazia să descopere tainele diverselor profesii: arhitect, designer, farmacist, stomatolog, IT-ist, actor, contabil, pictor și lista meseriilor prezente la Forbes Kids Festival 2019 continuă!

Părinți și copii deopotrivă vor trăi cele mai frumoase experiențe de joacă, învățare și timp împreună. Avem în program spectacole de teatru, dans, jonglerii și baloane de săpun, dar și picnic, concursuri, ba chiar și Mini Disco. Pregătim un spațiu mare de joacă, dar și unul special de relaxare.

Plus multe activări care să-i țină ocupați și fericiți pe toți membrii familiei.

Forbes Kids vă așteaptă la cel mai vesel și important festival dedicat copiilor și părinților! Sâmbătă, 6 iulie, Parc Mogoșoaia.

Participarea la ateliere este gratuită pentru copii.
Intrarea la Forbes KIDS Festival este liberă.
În vederea confirmării prezenței la eveniment este obligatorie înregistrarea pe platforma Eventbrite cu datele personale.

Accesul la acest eveniment se face exclusiv pe baza prezentării codului QR în format electronic sau printat primit în urma înregistrării pe platformă. În absența prezentării acestuia participarea la gală nu va fi permisă.
Organizatorii își rezervă dreptul de selectare a invitaților.

Invitația este nominală. În vederea permiterii accesului la eveniment este necesară completarea datelor pentru fiecare persoană în parte (nume, prenume, companie, funcție, număr de telefon și adresă de e-mail). Nu vor fi acceptate persoanele cu datele incomplete ori având câmpuri duplicate.

(Exemplu: Dacă domnul Popescu Ion va veni însoțit de două persoane și informațiile corespunzătoare vor fi duplicate cu cele pentru Popescu Ion, la eveniment va putea participa doar domnul Popescu Ion, celelalte două persoane pierzându-și invitația, în urma lipsei informațiilor corecte).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *