Ford

Ford – a dezvăluit public al doilea SUV produs la uzinele din Craiova

Social

Compania americană Ford a dezvăluit public al doilea SUV produs la uzinele din Craiova.

Denumit Ford PUMA, modelul este un autovehicul compact, care îmbină designul exterior deosebit cu cel mai bun spaţiu de încărcare din segment şi tehnologia sofisticată mild-hybrid, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

Potrivit reprezentanților Companiei Ford, noul Puma are dimensiuni compacte ce oferă o gardă la sol ridicată și o capacitate de încărcare de 456 de litri.

„Performanța remarcabilă și consumul optimizat de combustibil sunt livrate clienților Puma utilizând tehnologia Ford EcoBoost Hybrid 48 de volți. Sistemul de propulsie mild-hybrid integrează asistența electrică a cuplului cu un motor pe benzină EcoBoost de 1,0 litri, cu trei cilindri și frecare redusă, oferind un vârf de putere de până la 155 CP”, au transmis reprezentanții Ford.

Noul Puma include sportivul Puma ST-Line și elegantul Puma Titanium, echipări ce reflectă preferințele clienților, mai spun reprezentanții companiei.

„Clienții ne-au spus că își doresc un vehicul compact care să iasă în evidență prin design, dar care oferă și soluții dedicate vieții de zi cu zi. Rezultatul este noul Ford Puma –, practic și cu tehnologii care includ scaune cu masaj și motorizări mild-hybrid”, a spus Stuart Rowley, președinte Ford Europa.

Maşina oferă o gardă la sol ridicată şi un consum optimizat. Sistemul de propulsie integrează asistenţa electrică a cuplului cu un motor pe benzină EcoBoost de 1 litru, cu 3 cilindri şi frecare redusă, oferind un vârf de putere de până la 155 de cai putere. Puma este primul vehicul din segmenul său care oferă sistemul de deschidere a hayonului fără utilizarea mâinilor.
SUV-ul va intra în vânzare la finalul acestui an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *