Simona Halep

Simona Halep s-a calificat în optimile turneului WTA de la Eastbourne

Sport

Simona Halep (27 de ani, 7 WTA) s-a calificat marți în optimile de finală ale turneului de la Eastbourne, după ce a învins-o pe fară emoții pe Su-Wei Hsieh (33 de ani, 29 WTA), reușind să se impună cu 6-2, 6-0, după 55 de minute de joc.

În urma acestui succes, Simona si-a luat revanșa pentru eliminarea suferită anul trecut la Wimbledon în fata jucatoarei din Taipei.

„A fost un meci foarte bun. Mă așteptam la o partidă mai grea, mai ales că am pierdut și la Wimbledon 2018 contra ei. M-am simțit foarte bine și la retur și la serviciu. E dificil pe iarbă, nu pot aluneca, nu pot alerga, de asta îmi place mai mult zgura. Dar în acest meci a fost bine și voi lua lucrurile pozitive de aici. Am avut două meciuri deja la Eastbourne, e important să ai în picioare meciuri oficiale înaintea unui turneu mare”, a declarat Simona Halep, la TV Digi Sport.

Pentru Simona urmează un duel în optimile de finală cu slovena Polona Hercog, aflată pe locul 60 în clasamentul WTA, care a trecut de franţuzoaica Pauline Parmentier, locul 82 WTA, prezentă pe tablou ca lucky loser, cu 2-6, 6-2, 7-6 (4), după două ore şi cinci minute de joc.
Partida va avea loc miercuri, de la ora 16:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *