Răzvan Lucescu

Fotbal – Răzvan Lucescu a câştigat Liga Campionilor Asiei cu Al Hilal

Sport Actualitate

Echipa de fotbal saudită, Al Hilal, antrenată de Răzvan Lucescu, a câştigat, duminică, Liga Campionilor Asiei, după ce a învins formaţia japoneză Urawa Red Diamonds cu scorul de 2-0, în deplasare, în manşa secundă a finalei.

Meciul s-a disputat la Saitama, în Japonia. Victoria pentru echipa lui Lucescu a venit prin golurile marcate de Al Dawsari ’74 şi Gomis ‘90+3.
În turul de pe teren propriu, din 9 noiembrie, echipa tehnicianului român a câștigat cu 1-0, prin golul marcat de peruanul Andre Carillo în minutul 60.
Acesta este primul trofeu al tehnicianului român, Răzvan Lucescu la gruparea saudită și al treilea pe care care Al Hilal l-a câștigat în istorie, unul în anul 1992 și altul în 2000 cu Anghel Iordănescu pe banca tehnică.

Răzvan Lucescu a mai câștigat două trofee în carieră, când a fost pe banca tehnică a Rapidului, echipă cu care a cucerit două Cupe ale României, în 2006 și 2007.

Echipa Al Hilal, antrenată de Răzvan Lucescu va juca în finalul anului la Mondialul cluburilor, unde va debuta pe 14 decembrie, contra campioanei Africii, Esperance de Tunis. Dacă va trece de tunisieni, trupa din Arabia Saudită va înfrunta în semifinale Flamengo, pe 17 decembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *