Gabriela Firea – 25.000 de măşti au fost achiziţionate din sumele donate de parlamentari PSD

Social

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, anunţat, joi, într-o postare pe pagina de facebook, că din sumele donate de parlamentari de la PSD au fost achiziţionate 15.000 de măşti de protecţie KN95 şi 10.000 de măşti chirurgicale, destinate maternităţilor din Capitală.

“Donatie de 15.000 de măști de protecție KN95 și 10.000 de măști chirurgicale, pentru marernitatile din Capitala. Imaginile sunt surprinse la Maternitatea Dr. Panait Sarbu (Giulesti) din Bucuresti – una dintre cele mai bune din tara -, unde anual se nasc aproape 4 000 de copii.

Le multumesc foarte mult colegilor social-democrati care au facut aceasta donatie importanta si atat de folositoare in aceste vremuri de pandemie.

Colegii parlamentari au fost reprezentați de senatoarea Roxana Natalia Paturca și deputații Beatrice Tudor, Alfred Simonis (lider de grup) și Petre Florin Manole.

Parlamentarii social-democrati au donat jumatate din indemnizația lunară, fonduri din care s-au achiziționat astfel de produse de protectie pentru spitalele Primăriei Capitalei.

Iată că știm în continuare să fim generoși în momente dificile, cum este cel generat de pandemia Covid-19.

Este un gest de solidaritate pentru care le mulțumesc în numele tuturor viitorilor beneficiari.

Restul de 13.500 de măști KN95 vor fi distribuite în zilele următoare în unitățile medicale din subordinea PMB, cu precădere către maternitățile Spitalului Clinic „Dr. I. Cantacuzino”, a Spitalului Clinic „Nicolae Malaxa” și a Spitalului „Filantropia”, a scris, Gabriela Firea, pe facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *