gucci2019

Gucci lansează o nouă colecție

Lifestyle

Renumita Casă de Modă Gucci lansează o nouă colecție, concepută special pentru a celebra protagonistul necontestat al Noului An Chinezesc – porcul. Colecția specială Gucci, va fi lansată în China, Hong Kong , Macau și pe Gucci.com.

Roșu, culoarea pe care tradiția chinezească o dorește asociată cu norocul, se evidențiază pe articole de îmbrăcăminte, accesorii și pachete de ediții limitate ale produselor cosmetice.

Oficial, Anul Nou Chinezesc a început marți, 5 februarie. Bunătatea, curajul, generozitatea (dar și irascibilitatea) sunt caracteristicile asociate cu porcul, semnul anului 2019, conform tradiției chinezești – ultimul semn din zodiac.

Moda, de asemenea, sărbătorește acest ritual, cunoscut și ca Festivalul de Primăvară sau Anul Nou Lunar, cu articole de îmbrăcăminte, accesorii speciale și linii dedicate cosmeticelor.

VERSIUNEA GUCCI – Porcii inspiră și decorează, de exemplu, ultima colecție creată de Gucci. Ideogramele, referințele din moda “Țării Felinarelor” și culorea roșie își dau amprenta articolelor de îmbrăcăminte pentru femei și bărbați, dar și pentru, bagajele de voiaj, articolele de marochinărie și accesorii. Motivele și subiectele reproduc personajele desenelor animate „Cei trei purceluși” din Walt Disney, 1933.

Jucându-se cu fraza „Porcii pot zbura”, au fost de asemenea realizate trei bijuterii – două broșe și o brățară – în formă de porc cu aripi, din rășină colorată și metal, cu finisaje prețioase de aur.

Cele 35 de articole create ad hoc de Gucci, pentru importanta sărbătoare, sunt disponibile pe piață. Chinezii (și nu doar ei) își vor putea dărui cardigane, bluze, tricouri semnate de Gucci, cu imaginea porcului propusă de brand. Faimoasele imagini se află de asemnea pe sacoșele ACE, portofele , adidași și pe fundalul cadranului unui ceas.

Tagged

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *