olguta

Lia Olguța Vasilescu- consilier onorific al premierului

Politica

Olguța Vasilescu va fi consilier onorific al premierului Viorica Dăncilă.
Respinsă de mai multe ori de președintele Klaus Iohannis pentru funcția de ministru al Dezvoltării, Olguța Vasilescu ar urma să se ocupe de problemele ce țin de infrastructura din România.

Anunțul a fost făcut de președintele PSD, Liviu Dragnea, care a vorbit, într-o conferință de presă, despre drumul expres Pitești – Craiova care, în opinia sa, „e obligatoriu să se realizeze”. De acest proiect se va ocupa Lia Olguța Vasilescu.

„Există deja la Ministerul Transporturilor o echipă formată, dedicată doar pentru acest drum expres. Olguța Vasilescu i-a cerut doamnei prim-ministru să accepte să fie consilier onorific al primului ministru pe infrastructură pentru a se implica și ea direct în a urmări realizarea acestei lucrări care este importantă pentru această zonă a țării”, a spus Liviu Dragnea.

Într-o postare pe facebook, Olguța Vasilescu a scris despre revenirea sa în echipa de la Palatul Victoria.

“Chiar daca nu am putut sa o fac din calitatea de ministru, voi putea sa supraveghez lucrarile la aceste obiective din functia de consilier onorific al premierului pe probleme de infrastructura, singura pozitie care imi permite sa imi pastrez si mandatul de deputat de Dolj ales in Parlamentul Romaniei.

Premierul Viorica Dancila si-a dorit sa raman in echipa guvernamentala si am optat pentru aceasta functie, din dorinta de a participa activ la realizarea unor obiective pe care le-am promis in campania electorala!”, a precizat Vasilescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *