Melania Trump

Melania Trump a primit bradul de Crăciun la Casa Albă

Externe

Prima Doamnă a Statelor Unite, Melania Trump, a primit luni la Casa Albă bradul de Crăciun, ocazie cu care a dat startul sezonului de sărbători.
Bradul are o înălțime de aproximativ 23 de metri și a fost crescut de Larry și Joanne Snyder la Ferma Valley Farms din Pitman, din Pennsylvania.

Începând cu anul 1966, Asociația “National Christmas Tree” susține un concurs în care își premiază câștigătorul cu onoarea de a-și prezenta copacul în fața familiei președintelui, care va servi drept piesă centrală pentru decorațiunile de Crăciun în Camera Albastră a Casei Albe. Anul acesta, familia Snyder fiind câștigătoarea concursului.

Copacul a fost adus la Casa Albă cu o trăsură trasă de cai, moment în care membrii unei trupe militare au cântat „O Christmas Tree”.
Melania Trump a întâmpinat familia care a adus imensul brad și le-a urat tuturor un „Crăciun fericit”.

„Livrare specială la Casa Albă! Sunt încântată să întâmpin #ChristmasTree pentru 2019. Acest copac frumos a fost crescut de familia Snyder de la Ferma Valley Farms din Pitman, Pennsylvania. Suntem încântați să avem acest brad la Casa Albă! Aşteptăm cu nerăbdare să apreciem liniștea și bucuria pe care o reprezintă pe tot parcursul sezonului de sărbători! Multumim familiei Snyder care ne-a adus acest copac, tocmai de la Pitman”,a scris Melania Trump, pe social media.
Livrarea bradului marchează începutul sărbătorilor de iarnă la Casa Albă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *