teodorovici

Ministrul de Finanțe despre Pilonul II de pensii

Social

Ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici a anunțat luni în Parlament că Pilonul II de pensii, nu va fi afectat de OUG 114, după ce economistul Sef al BNR, Valentin Lazea a afirmat luni, că marea majoritate a administratorilor de pensii private Pilon II, se gândesc să se retragă din România.

„Nu am să fac ce fac colegii de la BNR. I-am rugat de trei ori să înceteze cu o astfel de abordare în a-şi exprima punctul de vedere, altul decât al BNR[…].Eu nu cred că domnul economist Lazea a prezentat punctul de vedere al BNR vizavi de pilonul 2 de pensii. Domnul Lazea nu poate să reprezinte, sau dacă e aşa, să ne spună, acesta este punctul de vedere […].

Acest comportament din partea colegilor de la BNR nu este corect. Dialogul să fie cel între BNR şi Ministerul de Finanţe, să ne comportăm şi unii, şi ceillaţi, corect faţă de cei care ne urmăresc, fără atacuri la instituţii, fără atacuri la persoane. Nu mi se pare o abordare corectă din partea BNR. Dacă continuă aşa, înseamnă că nu-şi merită locul pe care îl ocupă.

Dânsul este economist sef al BNR, nu poţi să duci un mesaj mai departe”, a declarat luni, la Parlament, ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *