Miss Africa de Sud

Miss Africa de Sud – a câștigat titlul de Miss Univers 2019

Lifestyle

Miss Africa de Sud, Zozibini Tunzi, a câștigat, duminică seară, titlul de Miss Univers 2019 în cadrul celei de-a 68-a ediţii a acestui concurs, desfăşurat la Atlanta, în Statele Unite.

Zozibini Tunzi, în vârstă de 26 de ani i-a impresionat pe jurați la toate probele concursului de frumusețe, câștigând astfel, marele premiu de 250.000 de dolari, precum și râvnita coroană pe care o va purta timp de un an, înainte să i-o înmâneze reginei frumuseții de anul viitor. Coroana este realizată din aur de 18 karate și are 1.770 de diamante. Designul floral al coroanei este menit să reprezinte solidaritatea dintre femeile de pe toate cele șapte continente.

Zozibini Tunzi este o activistă care luptă pentru drepturile femeilor și o susținătoare a frumuseții naturale, care le încurajeze pe femei să se accepte așa cum sunt.

„Am crescut într-o lume în care o femeie care arată ca mine, care are culoarea pielii mele și părul meu, nu este niciodată considerată frumoasă. Sper că acest lucru se va opri astăzi”, a declarat Zozibini Tunzi, după ce a fost desemnată Miss Univers 2019, potrivit CNN.

Pe locul doi a ieșit Miss Mexic, iar pe locul al treilea, Miss Puerto Rico. La ediția de anul acesta a concursului Miss Univers, România a fost reprezentată de Dorina Chihaia, o tânără antreprenoare în vârstă de 26 de ani, stabilită în Shanghai unde a deschis o companie specializată în promovarea turismului și tradițiilor românești în China.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *