monica bellucci

Monica Bellucci – prima ieșire publică cu Nicolas Lefebvre

Actualitate Lifestyle

Monica Bellucci și noul ei partener Nicolas Lefebvre, au participat marți, la prezentarea de modă Chanel, de la Paris. Cei doi formează un cuplu de mai multe luni, dar abia acum s-au afișat în public.

Cuplul nu a trecut neobservat la Paris Fashion Week. Actrița de origine italiană a apărut la brațul sculptorului francez Nicolas Lefebvre, purtând o haină bleumarin și pantaloni negri, evazați. Nicolas a purtat un costum bleumarin în dungi, cămașă albă și o pereche de mocasini cafenii.

Artistul, cunoscut pentru stilul său vestimentar foarte relaxat, dar chic, a ales să nu-și încheie nasturii de la cămașă. Ocupând locuri în primul rând la prezentarea de modă, Monica și Nicolas au atras atenția tuturor.

Lefebvre are 36 de ani, cu 18 mai puțin decât Bellucci. Actrita îl menționase pe Lefebvre într-un interviu în decembrie, dar fără să dezvăluie prea mult: „Sunt cu aceeași persoană de mult timp”, a declarat ea pentru Paris Match, adăugând doar: „Omul cu care îmi împart viața nu are aceeași meserie ca mine, dar călătorește foarte mult. Ritmul vieții sale îi permite să îl înțeleagă pe al meu”.

Nicolas are un trecut ca model, artist și scenograf și are o galerie de artă în cartierul parizian Marais. Are o fiică de 6 ani, Anahis, dintr-o relație anterioară.

După despărțirea de Vincent Cassel, cu care a fost căsătorită, în cele din urmă, Monica pare să fi găsit din nou fericirea alături de Nicolas Lefebvre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *