nissan

Nissan – concept nou pentru Salonul Auto de la Geneva 2019

Lifestyle

Nissan a anunțat, oficial, prezentarea unei mașini concepute special pentru ediția din 2019, a Salonului Auto de la Geneva, care își va deschide porțile pentru presă și profesioniști pe 5 martie.

Casa japoneză nu a dezvăluit detalii suplimentare despre prototip, limitându-se la sublinierea faptului că va fi ceva indeit care, va deveni cel mai probabil o parte integrantă a gamei viitoare Nissan.

Masina concept care va debuta la Geneva, ar putea anticipa care va fi noua generatie a modelului Nissan Juke, crossoverul compact, în urmatoarea sa evolutie, pentru a exploata cererea tot mai mare a conceptului “urban SUV”din Europa.

Proiectul ar putea fi prezentat și într-o versiune complet electrică care, de fapt, ar putea deveni alternativa Nissan la Hyundai Kona EV. În orice caz, noul Nissan Juke va putea conta pe o gamă foarte complexă care, ar trebui să includă cel puțin o variantă hibridă.

Nissan a confirmat că vor fi mai multe anunțuri, la Salonul Auto de la Geneva din martie. În cadrul programului, de exemplu, va avea loc debutul european al Leaf Nismo RC. Deocamdată, nu ne rămâne decât să așteptăm până în data de 5 martie, data deschiderii Salonului Auto de la Geneva, să descoperim toate noutățile pe care, casa japoneză le va aduce la târg.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *