Noile Porsche – Panamera GTS și GTS Sport Turismo

Lifestyle

Sunt multe surprizele care dezvăluie noul Porsche Panamera GTS, cea mai sportivă versiune a sedanului cu 4 uși din Stuttgart. Tehnologiile, dotările , tapițeria, ajustările tehnice, dar adevăratul desing se referă întotdeauna la partea sportivă, cu un motor de V8 biturbo de 460 CP, capabil de performanță uimitoare!
Porsche Panamera GTS și Panamera GTS Sport Turismo vor împărți un propulsor de 4 litri V8 biturbo care livrează 460 CP și 620 Nm, reușind astfel să accelereze de la 0 la 100 km / h în 4,1 secunde. Panamera GTS poate ajunge la o viteză maximă de 292 km/h, în timp ce versiunea GTS Sport Turismo este cotată „doar” cu 289 km/h. Ca și modelul 911 Carrera, doar că aici suntem în prezența unei mașini de reprezentanță cu o lungime 5 metri.
Porsche a echipat noul Panamera GTS cu pachetul standard Sport Chrono. Sistemul Porsche Traction Management asigură tracțiunea integrală și cutia automată cu dublu ambreiaj și opt trepte administrează resursele de putere ale motorului V8.Pentru a oferi performanțe superioare față de restul versiunilor din gama Panamera inginerii germani au modificat sistemul de suspensii Porsche Active Suspension Management și au coborât garda la sol cu 10 mm.
Pentru a îndeplini noile criterii privind gazele de eșapament din UE, filtrul de particule diesel este de asemenea standard.
În ceea ce privește conținutul premium, noul Panamera GTS include în echipamentul său standard pachetul Sport Design, care acoperă diverse sisteme de asistență pentru șoferi.
O noutate absolută pentru întreaga gamă Panamera este display-ul, care nu distrage prea mult atenția conducătorului de la volan, deoarece proiectează o mulțime de informații pe parbriz. În Italia, noul Porsche Panamera GTS costă 143.440 de euro, iar GTS Sport Turismo 146.368 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *