huracan

Noul Lamborghini Huracan Evo Spyder

Actualitate Lifestyle

Lamborghini Huracan Evo Spyder a fost „dezvăluit” înaintea debutului de la Salonul Auto de la Geneva 2019. Prezintă același control asupra dinamicii automobilului și a aerodinamicii de ultimă generație a modelului Coupé. Sub talpă urlă motorul V10 aspirat de 5.2 litri, îmbunătățit și echipat cu supape de admisie titan.

„Huracan Evo Spyder combină toate performanțele, controlul dinamic și caracteristicile aerodinamice de ultimă generație în coupe-ul Evo, cu o personalitate unică și o conducere interesantă pe care doar un open-top o poate oferi. Spyder urmărește spiritul evolutiv al modelului Huracán Evo, propunându-se ca o mașină extraordinar de simplă, de a fi condusă și, în același timp, extrem de reactivă, agilă și interesantă, ca o adevărată super-spotivă.

În special sub capotă vuietul extraordinar al motorului aspirat și sistemul avansat de evacuare ușoară, conduc la un nou nivel de experiență senzorială.Designul, performanțele și experiența captivantă de conducere ‘en plein air’ oferită de Huracan Evo Spyder sunt cu adevărat uluitoare.”, a declarat Stefano Domenicali, președinte și director general la Automobili Lamborghini S.p.A.

Noul Lamborghini Huracan Evo Spyder, care i se alătură versiunii coupe, are 640 de cai putere și un cuplu de 600 Newton metri, pentru o accelerație de la 0 la 100 km/h în doar 3,1 secunde și o viteză maximă de 325 km/h.

Huracan Evo Spyder are o dinamică de excepție, pentru că LDVI (Lamborghini Dinamica Veicolo Integrata) controlează resursele și setările, anticipând următoarea mișcare a șoferului, procesând informațiile în timp real și monitorizând condițiile exterioare prin intermediul suspensiei active și sistemului de tracțiune integrală. Sistemul este capabil și să recunoască intențiile celui aflat la volan, cu ajutorul direcției, al frânării și al accelerației, dar și al modului de rulare ales.

În interior, șoferul și pasagerii se vor bucura de un ecran tactil poziționat central a cărui diagonală măsoară 8.4 inch. Sistemul oferă comenzi noi, iar italienii susțin că astfel au reușit să elimine o parte dintre butoanele fizice.

Noul Lamborghini Huracan EVO Spyder a fost lansat în nuanță de caroserie Verde Selvans cu jante Aesir de 20 de inch, însă clienții vor putea opta pentru mai multe culori exterioare dar și pentru câteva pachete estetice, precum Carbon Forged Composite sau Carbon Skin. Pe lângă toate acestea există catalogul Ad Personam, pentru clienții cu pretenții.

Constructorul din Sant’Agata Bolognese a publicat și lista de prețuri din care aflăm ca în Europa supercar-ul va costa aproximativ 202.000 de euro, în funcție de piața de desfacere. Livrarile vor începe în primavara acestui an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *