Noul prefect al Capitalei – Traian Berbeceanu

Politica

Noul prefect al Capitalei, Traian Berbeceanu, a depus vineri jurământul de învestitură, în prezența ministrului Afacerilor Interne, Marcel Vela.

„Am încredere că Traian Berbeceanu își va face datoria la cel mai inalt nivel. Îl cunosc, am colaborat la un nivel deosebit. Este un profesionist, un om dedicat, un patriot care își iubește țara, un om care este duspus la orice sacrificiu pentru compatrioții săi”, a declarat ministrul de Interne, Marcel Vela.

Traian Berbeceanu a fost numit în funcţie printr-o hotărâre de guvern publicată joi seară în Monitorul Oficial. Berbeceanu l-a înlocuit pe fostul prefect Gheorghe Cojanu.

„Numirea mă onorează și în egală măsură mă responsabilizează și mă provoacă. (…) Sunt vremuri deosebite, cu provocări mari. Am convingerea că împreună cu dvs. le vom face față”, a declarat Berbeceanu imediat după depunerea jurământului.

„Vreau să îi asigur pe colegii din Prefectură de tot sprijinul meu, de toată colegialitatea mea și împreună să-i asigurăm pe cetățenii municipiului București că le vom oferi soluții și nu scuze sau justificări”, a adăugat noul prefect.

La ceremonie au mai participat ministrul Muncii, Violeta Alexandru, şi primarul general ales al Capitalei, Nicuşor Dan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *