Novak Djokovic (1 ATP) –  eliminat la Indian Wells de italianul de 20 de ani, Luca Nardi  (123 ATP)

Sport

Jucătorul sârb de tenis Novak Djokovic, (1 ATP) a fost eliminat, luni în turul al treilea al turneului ATP Masters 1.000 de la Indian Wells (SUA), după ce a fost învins în trei seturi, scor 6-4, 3-6, 6-3, de italianul Luca Nardi (123 ATP).

Meciul a durat două ore și 22 de minute de joc.
Italianul , clasat pe locul 123, a fost învins în calificări de belgianul Davis Goffin, dar a intrat pe tabloul principal al turneului de la Indian Wells din postura de lucky loser, pentru a-l înlocui pe argentinianul Tomas Martin Etcheverry – reușind astfel să producă marea surpriza a turneului.

La 20 de ani, Nardi a devenit primul lucky loser din istoria tenisului care îl învinge pe Novak Djokovic.
Nardi l-a mai învins sâmbătă pe chinezul Zhizhen Zhang, respectiv în turul al treilea pe liderul mondial, Novak Djokovic care are în palmares 24 de trofee de Mare Şlem.

În etapa următoare ( optimile de finală), Luca Nardi îl va avea avea ca adversar pe americanul Tommy Paul, partida celor doi fiind programată miercuri.

La finalul meciului Nardi a declarat :
“Sper că mulțimea s-a bucurat de joc. Sunt super fericit. Cred că este un miracol. Sunt un tip de 20 de ani, clasat în afara top 100, învingându-l pe Novak… O nebunie”, a spus Luca Nardi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *