Patrick Mouratoglou este noul antrenor al Simonei Halep

Sport

Francezul Patrick Mouratoglou, fostul antrenor al Serenei Williams, o va antrena pe Simona Halep. Anunțul a fost făcut pe Twitter de de Mouratoglou, unde explică cum a decis să colaboreze cu Simona Halep – fostul lider mondial.

”De astăzi, încep un nou capitol în cariera mea de antrenorat: sunt de acum antrenor full-time al Simonei Halep. În ultimele opt luni, am realizat cât de mult mi-a lipsit să antrenez. E pasiunea vieții mele și încă simt că am multe de oferit. Simona a venit la Academia Mouratoglou înainte de Indian Wells pentru a se pregăti. Am urmărit câteva dintre sesiunile ei de pregătire, am urmărit-o cum s-a antrenat. La sfârșitul săptămânii, m-a întrebat dacă o pot antrena.

Am tot respectul pentru ea, dar nu se punea problema la momentul respectiv. Câteva săptămâni mai târziu, am avut o conversație cu Serena și ușa s-a deschis pentru mine, cel puțin pe termen scurt, să lucrez cu altcineva. Vă voi ține la curent cu ceea ce urmează”, a scris Patrick Mouratoglou pe Twitter.

De asemenea, și Simona Halep a facut anunțul pe retelele de socializare.
„Sunt încântată să încep acest nou capitol. Hai să trecem la treabă, Patrick Mouratoglou!”, a scris Simona Halep, pe Twitter.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *