Premierul Ludovic Orban – vizită la Uzina Dacia

Politica Actualitate

Miercuri, 21 octombrie 2020, premierul Ludovic Orban a fost în vizită la Uzina Dacia Mioveni, unde a fost primit de membrii conducerii – Cristophe Dridi și Gabriel Sicoe, care i-au prezentat noile modele recent lansate.

Premierul Ludovic Orban s-a arătat impresionat de măsurile de siguranţă sanitară în care se desfăşoară activitatea pe platforma industrială şi de modul în care compania s-a adaptat la noile condiţii impuse de pandemie:
Declarația premierului Ludovic Orban:

“Îi mulțumesc domnului preşedinte Christophe Dridri că mi-a adresat această invitație. De altfel, la vizita anterioară am promis că voi fi prezent când lansăm noul Logan și noul Sandero. Și am ținut neapărat să fiu prezent la lansarea, la prezentarea acestor noi modele extrem de interesante, care sunt rodul proiectanților din România, iar proiectarea acestor noi modele s-a făcut, în cea mai mare parte, prin telemuncă, ceea ce este o noutate absolută.

Le urez succes producătorilor, constructorilor de mașini de la Dacia cu aceste modele noi, dintre care deja sunt introduse în fabricație o parte și urmează să fie introduse o altă parte în fabricație. Aceste noi modele arată cât de mult contează cercetarea, proiectarea, arată dinamismul Dacia-Renault, capacitatea de a genera noi modele și de a le lansa foarte repede pe piață. De asemenea, în discuțiile pe care le-am avut cu conducerea Grupului Dacia-Renault, am aflat numai vești bune: că se lucrează la deplină capacitate, ba chiar se lucrează și sâmbăta, că fabrica de aici, din Mioveni, este o fabrică care este capabilă să genereze produse competitive, care au cerere pe piață și care arată reziliența și capacitatea managementului de a putea fructifica toate oportunitățile, chiar în contextul unei crize economice provocate de pandemia de COVID.

De asemenea, vreau să remarc măsurile remarcabile de protecție sanitară care sunt luate în fabrică, toate adaptările care au fost realizate într-o perioadă de timp extrem de scurtă și care permit să confere siguranță tuturor angajaților Grupului Dacia-Renault, un lucru demn de semnalat și de salutat. Mulțumesc! Și succes cu noile modele, domnule preşedinte!”, a declarat premierul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *