propuneri ministri

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat noile propuneri de miniștrii pentru Dezvoltare și Transporturi

Social Actualitate

Social democrații s-au reunit ieri într-o ședință a Comitetului Executiv Național al PSD, pentru a stabili alte două nominalizări pentru funcțiile de miniștrii ai Dezvoltării și Transporturilor, după retragerea Olguței Vasilescu și a lui Mircea Draghici.

La finalul ședinței, premierul Viorica Dăncila a anunțat că s-a decis propunerea lui Daniel Suciu, pentru funcția de vicepremier și ministru al Dezvoltării și, a lui Răzvan Cuc, la Transporturi.

Premierul a precizat că miercuri îi va trimite președintelui Klaus Iohannis cele două nominalizări.

„Am hotarat ca la Ministerul Transporturilor să meargă Răzvan Cuc, care a mai ocupat această funcție, si are experienta necesară pentru a prelua acest minister, iar la Ministerul Devoltării Regionale și ca vicepremier, Daniel Suciu. Acestea sunt cele două nominalizări votate în cadrul CEX care, cred eu trebuie acceptate de Iohannis. Maine voi trimite nominalizările către Cotroceni”, a spus șefa executivului.

„Miercuri voi trimite aceste nominalizări către Cotroceni, îl voi şi suna pe domnul preşedinte şi sper ca de această dată să fim cu toţii responsabili şi să înţelegem că oamenii aşteaptă de la noi proiecte, aşteaptă de la noi multe lucruri pe care le-am promis, pe care vrem să le realizăm în România şi în acelaşi timp să fim conştienţi de faptul că deţinem Preşedinţia rotativă a Consiliului UE şi că avem pe agenda europeană foarte multe dosare care ţin de Ministerul Transporturilor sau de Ministerul Dezvoltării Regionale. Cred că, dincolo de jocul politic, dincolo de declaraţii, mai important este ceea ce se întâmplă în ţară, ceea ce vrem să facem pentru români şi modul în care este percepută România pe plan extern în timpul deţinerii preşedinţiei rotative”, a spus premierul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *