dancila guvern

Premierul Viorica Dăncilă anunță că va vota și la referendum

Politica

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat miercuri în județul Bacău că va vota duminică atât la alegerile europene, cât și pentru referendum: ”Sunt un susținător al statului de drept, al independenței justiției”.

Viorica Dăncilă a fost întrebată la Bacău dacă va merge duminică la vot: ”Da, voi participa duminică la vot și voi vota pentru ambele și pentru alegerile europarlamentare, voi vota pentru imaginea României, pentru câștigarea demnității României, pentru că știți, am fost europarlamentar nouă ani de zile, știu ce înseamnă lucrul cu instituțiile europene, știu cât de important este să avem acolo oameni implicați, oameni care să lucreze pe directive, pe regulamente în care să se regăsească și obiectivele României și ale românilor”.

”Voi vota și pentru referendum. Așa cum am spus de fiecare dată, sunt un susținător al statului de drept, al independenței justiției, dar și al drepturilor cetățenilor, pentru că și acest lucru trebuie să îl avem în vedere de fiecare dată și între toate trebuie să existe un echilibru”, a mai spus premierul.

Pe de altă parte, Viorica Dăncilă afirmă că nu îi este teamă de o eventuală pierdere a funcției: ”Nu, nu îmi este teamă. Întotdeauna când te duci pe o funcție, știi că va veni și ziua în care pleci, dar în momentul în care pleci, trebuie să ai certitudinea că ai făcut ceea ce trebuia. Suntem un Guvern politic, avem susținerea partidului, avem susținerea președintelui și este normal să fim monitorizați”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *