dancila

Premierul Viorica Dăncilă – la Forumul Industriei Auto 2019

Social

La Craiova are loc, luni, Forumul Industriei Auto 2019, eveniment care se desfăşoară la Centrul Multifuncţional, unde participă comisarul european pentru Piaţa Internă, Industrie, Antreprenoriat şi IMM-uri Elzbieta Bienkowska. Reuniunea la care participă mai mulţi membri ai Guvernului României, este prezidată de premierul Viorica Dăncilă.

Premierul Viorica Dăncilă a vorbit, în deschiderea Forumului Industriei Auto de la Craiova, spunând că acesta se desfăşoară în unul dintre cele mai importante centre economice ale ţării, „la a cărui dezvoltare, sectorul auto a avut un rol determinant”.

De asemenea Viorica Dăncilă a declarat, că Guvernul României susţine industria auto, care creează locuri de muncă şi generează dezvoltare economică.

„Evenimentul de astăzi (luni – n.r.) este organizat sub președinția rotativă a Consiliului Uniunii Europene, la Craiova, tocmai pentru a sublinia importanța acestei industrii pentru România.

Am adus cu mine un număr mare de miniștri pentru că am dorit să transmit un mesaj puternic din partea Guvernului. Am venit în mijlocul dumneavoastră pentru ca împreună să găsim noi soluții și programe reciproc avantajoase. Guvernul vă susține să vă dezvoltați, dumneavoastră creați noi locuri de muncă și generați creștere economică și implicit o viață mai bună pentru români”, a spus premierul Viorica Dăncilă.

Peremierul va vizita Fabrica Ford din Craiova împreună cu mai mulţi membri ai Cabinetului și se va întâlni cu Ian Pearson, preşedintele Ford România, şi Andrew McCall, vicepreşedinte Relaţii Guvernamentale în cadrul Ford Europa.

La Forum sunt așteptați peste 300 de participanți din Europa – reprezentanți ai Comisiei Europene, ai Guvernului României, Parlamentului European, miniștrii economiei din statele membre şi reprezentanți ai mediului de afaceri din industria auto.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *