Rafael Nadal se căsătorește

Sport

„Pentru nuntă si pentru a avea copii este timp să mă gândesc după ce mă retrag din tenis”. Aceasta era fraza repetată de mai multe ori de Rafael Nadal de-a lungul anilor, cand a fost întrebat dacă se gândește să aibă o familie, așa cum au facut-o deja Roger Federer, Novak Djokovic sau Andy Murray.

Ei bine, după cum a relatat revista spaniolă „Hola”, spaniolul ar fi schimbat ideea. Potrivit unei surse foarte apropiate cuplului, Nadal și prietena lui Maria Francisca Perello, se vor căsători în toamnă.

Cei doi s-ar fi logodit oficial în luna mai, anul trecut, în Roma, iar în ultimele opt luni nimeni – cu excepția familiei și a prietenilor apropiați – nu știa despre logodnă. „Vreau să am o familie, îmi plac copiii și aș vrea ca, copiii mei să facă ceea ce vor”, a mărturisit Nadal anul trecut într-un interviu acordat la ESPN în timpul turneului de la Acapulco, Mexic.

“ Următorul pas îl va face cât de curând: nunta, presupunem că ar trebui să aibă loc la sfârșitul lunii octombrie, dat fiind faptul că Rafa va pune în prim-plan tenisul, prticipând ca de obicei la turneele de la Beijing și Shanghai”.

Cu câteva luni în urmă,revista Hola, anticipase și nunta unui alt jucător de tenis spaniol, Fernando Verdasco, care s-a căsătorit cu Ana Boyer.

Tagged

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *