Rouyu Technology a lansat primul telefon flexibil FlexPai

Lifestyle

Samsung, LG și Huawei au fost  printre primii care au decis să lanseze această tipologie  de smartphone, dar au fost depășiți  între timp o companie mică din China, aparent necunoscută, Rouyu Technology  care a lansat primul telefon flexibil FlexPai.

       Samsung ne-a arătat un prototip încă de acum 5 ani pe o scenă de la CES 2013. Între timp  Rouyu Technology, s-a dovedit a fi un un producător mai curajos  și a făcut o investiție semificativă pentru a crea un astfel de dispozitiv, prezentând  la CES  2019 propriul concept. Deci, această mică companie a învins  cele mai mari nume de pe piață. Astfel, FlexPai intră  în istorie ca primul  telefon flexibil care, printr-o simplă mișcare se poate extinde într-o tabletă.

       FlexPai are un display cu diagonala de 7,8’ pe format 4:3, și seamănă cu un iPad Mini, iar atunci când se pliază devine un telefon cu diagonala de 4’. Grosimea lui este de 7,6 mm, iar după pliere este de 15,2mm. Cele două părți pliabile nu sunt egale, una dintre ele fiind gazda mai multor component electronice, printre care și camerele foto.

         Producătorul chinez din spatele dispozitivului spune că poate fi deschis și închis de mai mult de 200.000 de ori înainte de rupere. Prețul unui telefon FlexPai este de 1.318 dolari , momentan fiind  disponibil doar pentru dezvolatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *