Simona Halep învinsă de Asleigh Barty în primul său meci din 2019

Sport

Simona Halep, numărul 1WTA, a pierdut în două seturi , scor 6-4, 6-4, în duelul cu Ashleigh Barty. Partida dintre Simona Halep și Ashleigh Barty s-a desfășurat în dimineața zilei de 9 ianuarie 2019, pe „Centralul” din Complexul Olimpic din Sydney.

        Ashleigh Barty, locul 15 WTA, a mai jucat de două ori cu Simona Halep şi a pierdut de fiecare dată. Ambele partide au avut loc în 2018, la Montreal, respectiv Cincinnati, unde Simona s-a impus în două seturi.

       Simona Halep a revenit în circuitul feminin de tenis, de data aceasta fără antrenor, după o recuperare medicală de trei luni.  A oferit un tenis de calitate, chiar dacă în unele momente ale meciului s-a simțit lipsa unui antrenor, ea nereușind să gasescă singură soluții în punctele cheie ale partidei.
       Potrivit celor de la WTA Insider, Simona  s-a declarat mulțumită de nivelul la care a fost și a recunoscut superioritatea lui Barty în duelul de miercuri dimineată  Întrebată despre accidentarea care a ținut-o departe de tenis trei luni, aceasta a declarat:
       „N-am simțit dureri în timpul partidei, însă vreau să văd cum mă voi simți mâine dimineată”.

        În ceea ce privește obiectivul pentru Australian Open, acolo unde are de apărat finala jucată anul trecut, Simona spune că vrea să ia fiecare meci în parte si să vadă cum se va simți atunci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *