samsung

Samsung lansează astăzi la Londra noul Samsung Galaxy S 10

Lifestyle Actualitate

Samsung lansează astăzi la Londra cel mai performant model de smartphone – noul Samsung Galaxy S10 şi variantele sale derivate.

Majoritatea detaliilor importante despre „cel mai performant telefon”,după cum îl descrie compania, în cele trei variante care urmează să fie lansate, sunt parţial cunoscute. Samsung Galaxy S10 va avea îmbunătățiri semnificative față de modele S9.

Mai exact, va avea un ecran complet cu o ramă mai mică în partea de sus, o cameră orientată spre față și alta încorporată în colțul drept al ecranului. Samsung va avea un senzor de amprentă pe ercan și va fi primul telefon cu chipset Snapdragon 855 (cel puțin în SUA). Pe lângă noul desing, va avea o cameră cu lentile duble/triple, scaner cu amprente pe ecran, mai multe fotografii vibrante, îmbunătățire emoji și baterie cu o durată mai lungă.

Cele trei versiuni de Samsung Galaxy S10 care vor fi lansate astăzi sunt: Galaxy S10 E, un fel de model Lite, Galaxy S10 standard și Galaxy S10 Plus. Dintre toate, evident, Samsung Galaxy S10 Plus, ar avea cel mai mare preț. Prețul unui S10 va fi în jur de 1.500 de dolari.

Surse din cadrul companiei coreene sugerează că S10E va fi varianta mai iefitnă și automat mai accesibilă a modelului S10. Acesta însă va avea și anumite funcții în minus față de celelalte două modele. El nu va avea un senzor de amprente în afișare. Totuși marele avantaj al modelului S10E este că va costa mult sub 1000 de euro, lucru care nu s-a întâmplat cu modelele anterioare pe care le-a lansat de fiecare dată Samsung în seria Galaxy.

În Statele Unite telefonul este disponibil deja pentru precomenzi. A fost inițiat inclusiv un sistem de trade IN prin care poți să-ți schimbi telefonul vechi pentru a obține o reducere la achiziționarea noului Samsung S10. Reduceri destul de consistente, de până la 550 de dolari.

Tagged

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *