Serena Williams

Serena Williams s-a calificat în semifinalele US Open

Sport

Jucătoarea americană Serena Williams (locul 8, WTA) s-a calificat, miercuri dimineaţă, în semifinalele turneului de la US Open, după ce a învins-o pe chinezoaica Qiang Wang (locul 18, WTA), în două seturi, cu scorul de: 6-1, 6-0. Partida a durat 44 de minute.

Pentru Serena Williams acesta este victoria cu numărul 100 la US Open, turneu pe care l-a câştigat de şase ori în cariera sa.

Conform site-ului wtatennis.com, meciul dintre Serena Williams și Qiang Wang a fost cel mai scurt din circuitul WTA al acestui an – 44 de minute.
„Sunt confortabilă cu multe meciuri jucate la rând. La fel și cu meciuri de acest gen, de 44 de minute. Cred că sunt într-un punct al carierei când am dobândit foarte multă experiență în a juca meciuri foarte lungi și meciuri foarte scurte. Sunt pregătită pentru orice”, a declarat Serena Williams, la finalul partidei cu Qiang Wang.

În semifinalele de la US Open, Serena Williams o va întâlni pe Elina Svitolina (locul 5, WTA).

Cealaltă semifinală US Open va fi cunoscută miercuri, după meciurile dintre Bianca Andreescu – Elise Mertens (Belgia, locul 26 WTA) şi Belinda Bencic (Elveţia, locul 12 WTA) – Donna Vekici (Croaţia, locul 23 WTA).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *