halep

Simona Halep- Eugenie Bouchard în turul doi la Dubai

Sport

După performanța reușită la Doha, unde a jucat finala cu Elise Mertens, Simona Halep a urcat pe locul 2 în clasamentul WTA.

Următoarea confruntare a Simonei , va fi cu canadianca Eugenie Bouchard, pe care o va întâlni în turul al doilea, al truneului de la Dubai.

Tenismena noastră, se declară încrezătoare înaintea meciului de la Dubai.
„Nivelul meu este foarte ridicat acum, încrederea la fel, mă simt minunat pe teren, sunt gata să lupt la fiecare meci şi am încredere în şansele mele de fiecare dată când joc. E un moment bun şi mă bucur de el” a dezvăluit Simona Halep înainte de startul turneului WTA de la Dubai.

Simona Halep are amintiri plăcute de la Dubai. Fostul lider WTA a câștigat turneul din Emiratele Arabe Unite în 2015.

„Este mereu o plăcere să revin, mă simt bine aici, am amintiri extraordinare, oriunde am câştigat turneul revin fericită şi mă bucur de timpul petrecut în acel loc. Aştept să mă recuperez mai întâi şi apoi să încep turneul. Îmi place terenul de aici, îmi plac condiţiile, mereu am jucat un tenis bun aici şi sper ca în acest an să fie la fel”, a mai spus Simona Halep.

La Dubai, Halep nu va fi însoţită de Van Cleemput, cel care trebuia să îi fie noul antrenor. Simona a luat decizia de a se despărţi de el, considerând că nu există chimie între ei.

Halep a mai întâlnit-o pe Bouchard de patru ori, ultima dată cu Openul Australian, în 2018. Simona Halep a câștigat trei din cele patru meciuri cu Eugenie Bouchard.

Turneul de la Dubai, va începe luni, iar meciul dintre Simona Halep și Eugenie Bouchard se va juca miercuri, 20 februarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *