Noul PEUGEOT 508 – premiu pentru “Cea mai frumoasă mașină a anului 2018”

Actualitate Lifestyle

Noul PEUGEOT 508 a câștigat marele premiu – “Cea mai frumoasă mașină a anului 2018”, iar Conceptul PEUGEOT e-LEGEND a fost votat “Cel mai frumos concept al anului”, în cadrul celei de-a 34-a ediții a Festivalului Internațional Auto, care a avut loc pe 29 ianuarie 2019 la Hôtel des Invalides, Paris.

Juriul, compus din experți și pasionați ai mașinilor auto, ai arhitecturii, modei și al designului, au fost seduși de această mașină concept Pugeot 508, care încorporează viziunea interesantă a viitorului unui vehicul 100% autonom, electric și personalizabil .

Jean-Philippe Imparato, directorul mărcii Peugeot și Gilles Vidal, directorul Design Peugeo,au primit cele două premii.

Festivalul Internațional Auto recompensează anual cele mai atractive design-uri din industria auto. Arhitectul Jean-Michel Wilmotte și creatoarea de modă Chantal Thomass au prezidat anul acesta juriul format din experți din domeniul auto, al modei, culturii și design-ului.

Noul PEUGEOT 508 a câștigat premiul cu peste 34% din voturi. De la lansarea sa în octombrie 2018,sedanul radical al Mărcii a fost comandat în peste 10.000 de unități în Europa. Modelul a fost prezentat publicului la Salonul Auto de la Geneva, în martie 2018.

Tagged

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *