Simona Halep

Simona Halep s-a calificat în turul al doilea la Wimbledon 2019

Sport

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, locul 7 WTA s-a calificat, luni, în runda a doua a turneului de la Wimbledon, al treilea de Mare Şlem al anului, după ce a învins-o pe belarusa Aleksandra Sasnovici, locul 37 WTA, cu 6-4, 7-5.

Halep s-a accidentat la finalul primului set dar a putut reveni, adjudecându-și meciul.

„Sunt fericită că am câștigat acest joc, a fost foarte greu. Prima partidă de la orice turneu este foarte grea și știam că ea joacă bine. A trebuit să rămân concentrată, ca să pot lupta până la capăt. Trebuie să fac tratament acum și să văd în ce stare mă aflu. Am alunecat pe teren și nu am avut control, am simțit puțină durere în spatele genunchiului și la picior. O să vedem cum mă simt în urma tratamentului”, a spus Simona Halep, după meci.

Ea a mai spus că principalul obiectiv al ei la acest turneu este să fie pozitivă.

„Principalul obiectiv al meu la acest turneu este să fiu pozitivă, e vorba numai despre atitudine. Azi am arătat că pot lupta până la capăt și să nu renunț niciodată. Dacă fac asta în fiecare meci, sunt foarte fericită”, a adăugat Simona.

După această victorie, Simona Halep şi-a asigurat un cec de 72.000 de lire sterline şi 70 de puncte WTA, iar în turul al doilea o va înfrunta pe Mihaela Buzărnescu, locul 53 WTA , care a trecut în runda inaugurală de Jessica Pegula (SUA), locul 72 WTA, scor 6-4, 6-4, după o oră şi 21 de minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *