david beckham

Beckham achiziționează 10% din Salford City FC

Sport

David Beckham s-a alăturat unui grup de foști colegi de la echipa Manchester United și a cumpărat 10% din Salford City FC, un club care joacă în divizia a cincea engleză. Inițiativa vine la cinci ani după ce Gary și Phil Neville, Ryan Giggs, Paul Scholes și Nicky Butt, au cumpărat mai întâi o cotă a clubului, care are sediul la mai putin de opt kilometri de Old Trafford.

Fostii jucători sunt membri așa-numitei „clase 92”, care a câștigat zeci de trofee sub conducerea lui Alex Ferguson, cu tricoul roșu United.

Asociația Britanică de Fotbal trebuie să aprobe intrarea lui Beckham, care ar face ca acțiunile foștilor jucători să crească la 60%, în timp ce restul de 40% este deținută de antreprenorul din Singapore, Peter Lim.

„Este un moment mândru pentru mine să mă alătur lui Peter Lim și băieților din ”The Class of 92” , ca proprietar al Salford City FC. Primii mei ani la Manchester au fost petrecuți în Salford, am crescut acolo în multe feluri, așa că, posibillitatea de a mă alătura băieților, astăzi, este un sentiment minunat” a spus Beckham.

Tagged

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *