Thylane Blondeau – cea mai frumoasă din lume

Lifestyle

De la copilul model la adolescent, Thylane Blondeau este încă cea mai frumoasă din lume.

Modelul francez, Thylane Blondeau a fost premiată la vârsta de 6 ani, ca “cea mai frumoasă fetiță din lume”, iar acum, la vârsta de 17 ani, a primit din nou premiul.

„Avea doar 6 ani când, în 2007 a fost numită „cea mai frumoasă fetiță din lume”, ajungând prima pe lista celor mai frumoase 100 de fețe ale anului, alcătuită de TC Candler. Astăzi, Thylane Blondeau a crescut, este la fel de frumoasă și a ajuns în vârful clasamentului – Tc Candler din 2018, care în trecut a ales vedete la fel de frumoase, precum Michelle Pfeiffer și Nicole Kidman.

„Eu încă nu pot să cred … Mulțumesc foarte mult- @ tccandler și tuturor celor care m-au votat. Nu m-aș fi gândit absolut niciodată să fiu numărul unu! Vă sunt recunoscătoare tuturor, […]”, a comentat Thylane pe Instagram, după vestea victoriei”.

Thylane, s-a născut în Franța și a început să defileze când avea doar 4 ani, pentru Jean Paul Galtier, iar la 10 ani a fost aleasă de Tom Ford, ca model pentru un număr al revistei de Vogue France. Tânăra a continuat apoi cariera de model, astăzi fiind una dintre cele mai solicitate de designeri și revistele de modă. Acum are aproximativ trei milioane de urmăritori pe Instagram și a fost model pentru branduri precum : Juicy Couture, L’Oreal Paris și Tommy Hilfiger.

Tagged

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *