Sylvester Stallone

Sylvester Stallone – revine în rolul lui Rambo la 73 de ani

Lifestyle Actualitate

Actorul American, Sylvester Stallone revine pe marile ecrane, la 73 de ani, în rolul lui Rambo, în filmul „Rambo: Last Blood”.

Cel de-al cincilea film din franciză, „Last Blood”, va fi lansat pe 20 septembrie, după 37 de ani de la debutul seriei, cu „First Blood”.
Seria Rambo își are bazele în romanul First Blood al lui David Morrell, publicat în 1972. Acela spune povestea unui veteran al războiului din Vietnam care trăiește după propriile referințe morale.

De data aceasta, protagonistul declară război unui cartel de droguri mexican, ce o răpeşte pe fiica unui prieten de-al său. El trebuie să apeleze la tot arsenalul de trucuri și abilități pentru a-și distruge inamicii.

Filmul este regizat de Adrian Grunberg, după un scenariu scris de Stallone şi Matthew Cirulnick. Lungmetrajul a fost filmat în Bulgaria şi este continuarea filmelor „First Blood” (1982), „Rambo: First Blood Part II” (1985), „Rambo III” (1988) şi „Rambo” (2008). Producători sunt Kevin King Templeton şi Les Weldon.

Din distribuţia filmului mai fac parte Paz Vega, Sergio Peris-Mencheta şi Yvette Monreal.

Cu ceva timp în urmă, Sylvester Stallone a publicat pe contul privat de Instagram, câteva secvențe video din Rambo 5. Clipul a fost însoțit de mesajul:”Un film făcut de mână, la fel ca primul… sânge, transpirație, lacrimi și muncă alături de actori fantastici! Septembrie 20 #rambo5”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *