micam

Târgul Internațional de Încălțăminte MICAM

Lifestyle

MICAM, este cea mai importantă expoziție internațională de încălțăminte, promovată de Assocalzaturifici, este un eveniment unic de acest gen, cu peste 2000 de colecții de încălțăminte la fiecare ediție, îmbinând cu succes afacerile și moda. Evenimentul se desfășoară în Milano, de două ori pe an, în februarie și septembrie, la centrul de expoziții Fiera Milano Rho, care prezintă colecțiile toamna / iarna și primăvara / vara anului respectiv.

„The Sneakers Culture Experience” este noul eveniment care va debuta la Târgul de la Milano, în ediția din septembrie a Târgului Internațional de Încălțăminte MICAM, deschis publicului larg, va oferi colecții, jocuri, experiențe, evenimente muzicale.

Adidașii, între modă și stilul de viață, încălțăminte care exprimă dinamismul, confortul și subliniază stilul personal, al celor care îi poartă, în special consumatorii milenari.

Un fenomen care crește exponențial și găsește locul de întâlnire international, în noul format PLUG-Mi. „The Sneakers Culture Experience” (experiența culturii adidașilor), care va apărea la MICAM, – Salonul Internațional de Încălțăminte din septembrie 2019. Un proiect innovator la nivel de concept, organizat de Campus Fandango Club, în colaborare cu MICAM și Fiera Milano.

De fapt, adidașii nu sunt doar o modă sau o pasiune pentru tineri, așa cum demonstrează datele de la Centrul de Studii “Confindustria Moda” pentru “Assocalzaturifici”: în Italia, 26,9 milioane de perechi de adidași au fost cumpărate, pentru o valoare de 1,245, 4 milioane de euro și, se estimează că piața globală poate atinge o valoare de 115,6 miliarde de dolari până în 2023.

Tendința pe care Plug-Mi o interpretează, inspirată de convențiile – eveniment lansate în America: Complexcon din Los Angeles și KixFair din Atlanta, a fost prezentată la MICAM, în centrul expozițional “Fiera Milano” între 10 și 13 februarie 2019, provocând imediat un interes puternic, atât din partea companiilor, cât și din partea cumpărătorilor, deoarece este un eveniment deschis operatorilor profesioniști și publicului.

PLUG-Mi este un format de „mers pe jos” care combină expoziția cu noi colecții, jocuri, experiențe și evenimente muzicale. La Târg, publicul va găsi și va descoperi, prin distracție, noi modalități de a-și trăi propria pasiune pentru adidași, o oportunitate privilegiată de a înțelege un vast fenomen social și comercial.

Evenimentul este conceput pentru a deveni un „catalizator” al experientelor exclusive, legate de adidași: nu doar o expoziție, ci un eveniment concentrat pe oportunități, cumpărături, divertisment și cunoștințe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *