tarom

TAROM a reluat de vineri operarea între Bucureşti şi Roma

Social

Compania TAROM a reluat de vineri operarea între Bucureşti şi Roma (Aeroportul Fiumicino), cu 2 zboruri săptămânale, în zilele de luni şi vineri, a anunţat compania pe pagina oficială de Facebook.

“Începând de vineri, 3 IULIE, TAROM reia operarea între București și Roma (Aeroportul Fiumicino), cu 2 zboruri săptămânale, în zilele de Luni și Vineri.

Programul de operare este următorul:
RO 403 – Decolare de la București la ora 9.45, aterizare la Roma la ora 10.55.
RO404 – Decolare de la Roma la ora 11.45, aterizare la București la ora 15.00.
Bagajele de mână trebuie să fie depozitate sub scaunul din fața fiecărui pasager, conform reglementărilor emise de autoritățile din Italia. Masca chirurgicală trebuie purtată în permanență de la intrarea în aeroportul de plecare pana la iesirea din aeroportul de destinație.

Toți pasagerii care călătoresc în/din Italia trebuie să completeze o declarație (AUTODICHIARAZIONE_ALLEGATO.pdf – italiana, SELF_DECLARATION_FORM.docx – engleza); în cazul in care pasagerii au călătorit în ultimele 14 zile în țări din afara celor metionate (EU Countries, Schengen area Countries, UK & Northern Ireland, Andorra, Monaco, San Marino and Vatican State) trebuie să completeze o declarație specială (https://www.esteri.it/mae/en/ministero/normativaonline/decreto-iorestoacasa-domande-frequenti/focus-cittadini-italiani-in-rientro-dall-estero-e-cittadini-stranieri-in-italia.html

Pentru rezervări și alte detalii legate de zboruri, puteți contacta Agenția TAROM ROMA la tel 00390685305045, email: agenzieroma@tarom.it sau Call Center TAROM”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *