Teatrul de Comedie continuă seria de teatru live online

Lifestyle

Teatrul de Comedie continuă seria de teatru live online, cu spectacolul FIERARII după Milos Nikolic, regia Horaţiu Mălăele, scenografia Maria Miu, joi 4 noiembrie, ora 18.45. Astfel, spectatorii îi vor putea urmări direct din sala de spectacol pe actorii Maia Morgenstern, George Mihăiţă, Mircea Rusu şi Valentin Teodosiu, într-o comedie care ridică o serioasă şi complexă problemă, şi anume aceea a consecinţelor marilor evenimente istorice în vieţile mărunte ale oamenilor de rând. Pornind de aici, spectacolul trimite la o reală înfrăţire europeană, care, oricât de întâmplătoare ar fi la nivel genetic, stă la baza convieţuirii spirituale într-o Europă Unită.

Proiectul desfăşurat în parteneriat cu platforma PiciordePlay vine în întâmpinarea spectatorului, pentru a-i facilita accesul la reprezentaţiile Teatrului, indiferent de prezenţa fizică sau de grija achiziţionării biletului, mai ales în contextul noilor reglementări prin care accesul publicului în sala de spectacol se realizează în limita a 30% din capacitatea maximă a spaţiului.

Biletele pot fi achiziţionate direct de pe site-ul partenerilor, iar toate transmisiile vor fi disponibile pe platforma PiciordePlay timp de şapte zile după eveniment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *