Horia Tecău

Tenis – Horia Tecău debutează săptămâna viitoare la Turneul Campionilor 2019

Sport

Perechea alcătuită din tenismanul român Horia Tecău şi olandezul Jean-Julien Rojer va evolua la Turneul Campionilor de la Londra, care va avea loc în perioada 10-17 noiembrie.

Potrivit tragerii la sorţi, perechea formată din conaţionalul nostru şi jucătorul olandez, cap de serie numărul şase, a fost repartizată în Grupa Max Mirnyi, alături de principalii favoriți.

Primul meci al dublului româno – olandez se va juca luni, pe Terenul Central în jurul orei 14:00, împotriva lui Kevin Krawietz și Andreas Mies, ambii din Germania.

Horia Tecău și Jean-Julien Roger au reșit calificarea la proba de dublu a celei mai importante competiții din circuitul ATP, după ce s-au impus la Basel.

Ediția din 2019 reprezintă a șasea prezență la Turneul Campionilor pentru Horia Tecău în proba de dublu și a patra alături Jean-Julien Roger. Cea mai importantă performanță a fost realizată în 2015, când dublul româno-olandez a reușit să câștige trofeul, după o finală cu Florin Mergea și Rohan Bopanna.

În acest sezon, Horia Tecău și Jean-Julien Roger au reușit să câștige două trofee, în Mastersul 1000 de la Madrid și în cel de 500 de puncte de la Basel, decisiv pentru calificarea la cea mai importantă competiție – ATP Finals.

Componența grupelor:
Grupa Max Mirnyi: [1] Juan Sebastian Cabal/Robert Farah (Columbia), [3] Kevin Krawietz/Andreas Mies (Germania), [6] Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), [7] Pierre-Hugues Herbert/Nicolas Mahut (Franţa).

Grupa Jonas Bjorkman: [2] Lukasz Kubot/Marcelo Melo (Polonia/Brazilia), [4] Rajeev Ram/Joe Salisbury (SUA/Marea Britanie), [5] Raven Klaasen/Michael Venus (Africa de Sud/Noua Zeelandă), [8] Ivan Dodig/Filip Polasek (Croaţia/Slovacia).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *