Tunisia – printre cele 50 de destinații turistice de top în 2019

Lifestyle

Potrivit prestigioasei publicații “Travel and Leisure” a grupului New York Times, Tunisia se află pe lista celor mai recomandate 50 de destinații din lume pentru a fi vizitate în 2019.

„Atentatul terorist din 2015 a lovit industria turistică din Tunisia, însă odată cu sosirea recentă a hotelurilor de lux din diferite lanțuri mondiale, vizitatorii se întorc încet, dar cu determinare, în această țară fascinantă din Africa de Nord” , scrie Travel and Leisure.

În special, ghidul se referă la hotelul „Four Seasons” din Tunis, cu „spa-ul său de inspirație romană, ale cărui piscine liniștite și grădini parfumate sunt concepute pentru a evoca istoria orașului Medina”.

Este menționat și, luxosul „Anantara Tozeur Resort”, care va fi deschis în curând, descris ca fiind „un refugiu intim în deșertul de sud-vest al țării, mai mic, dar nu mai puțin luxos”. „Turiștii pot explora Sahara pe cămile și pot servi masa sub cerul liber, într-o tabără de corturi”.

Ghidul vorbește în cele din urmă despre” Six Senses „din Gammarth, o stațiune cu totul futuristă ,pe coasta mediteraneană de lângă Tunis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *