Turneul Maserati Winter Experience 2019

Lifestyle Actualitate

Iarna lui Maserati tocmai a început. În weekendul trecut, casa Trident a inaugurat Maserati Winter Experience, un turneu al evenimentelor care se vor desfășura în cele mai faimoase stațiuni de schi.

Prima oprire,la Saint Moritz unde, în ultimele zile, a avut loc Cupa Mondială de Snow Polo. Două zile de adrenalină pură și emoții oferite de ghizii entuziaști pe circuitul montan înghețat pe Samedan, grație experienței conducătorilor auto profesioniști ai academiei Maserati Driving Academy și ale distractivelor partide de polo.

Echipa Badrutt’s Palace a învins echipa Maserati într-o finală uimitoare cu un scor de 7 la 3, câștigând astfel Campionatul de Snow Polo St. Moritz. Printre personalitățile proeminente au fost prezenți jucătorul englez de polo, Malcolm Borwick și campionul mondial de slalom, Giorgio Rocca.

Turneul, care va ajunge în alte patru locații – Kitzbühel, Ortisei și Selva di Val Gardena în Dolomiți, Baqueira și Andorra din Pirinei, este o oportunitate de a permite fanilor și clienților să experimenteze performanța gamei MY19. Reînnoit în ceea ce privește conținutul de înaltă tehnologie, sistemele de asistență a șoferului și securitatea și o nouă pârghie de viteze, dar nu numai.

În weekendul de la Saint Moritz, a fost prezentată noua ediție limitată Maserati Levante Vulcano, produsă într-o serie de numai 150 de exemplare pentru piețele europene și asiatice. Nuanțele exclusiviste ale exteriorului conferă liniilor sportive ale Suv-ului Trident un accent mai mare, îmbunătățit cu detaliile care termină interiorul, o combinație de eleganță și sport. Disponibil în ambele motoare pe benzină V6 twin-turbo de 350 CP și 430 CP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *