youtube

YouTube dezactivează comentariile la toate videoclipurile cu copii

Social

YouTube susține că își va schimba politica de campanie privitoare la toate videoclipurile în care apar minori, în încercarea de a ,,proteja mai eficient copiii și familiile acestora”, informează BBC.

YouTube a anunțat că va dezactiva comentariile pentru toate videoclipurile care conțin imagini cu copii și va întreprinde o serie de inițiative anti-exploatare pentru a opri boicoturile publicitare declanșate de descoperirea că organizațiile pedofile acționează sub ochii tuturor pe platforma de video sharing.

YouTube va dezactiva orice comentariu despre videoclipurile care descriu copii mici și pe cele ale copiilor mai mari, care pot atrage comportamente obscene. Se va lansa și un moderator de inteligență artificială, care va avea „o rază mai largă și va elimina de două ori mai multe comentarii individuale” ale predecesorilor săi.

Mai multe branduri au încetat să folosească YouTube pentru reclamă după ce au descoperit că pedofilii lăsau comentarii la videoclipuri cu copii.

Această schimbare va intra în vigoare în decurs de câteva luni.Decizia YouTube vizează atât videoclipurile puse pe YouTube de către părinți, cât și filmulețele starurilor minore YouTube.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *